Manforce
Beoordeling 4.9 van 5 (6 Gebruiker reviews)

Manforce – Sildenafil 100mg – online bestellen zonder recept

Manforce biedt een premium ervaring met zijn reeks hoogwaardige producten die ontworpen zijn om uw intieme momenten te verrijken. Of u nu op zoek bent naar extra bescherming of een vleugje sensatie, Manforce heeft het perfecte aanbod om aan uw wensen te voldoen. Verken onze collectie en verhoog de intensiteit van uw speciale momenten.

Het spijt ons, het artikel is momenteel niet beschikbaar. Overweegt u alstublieft soortgelijke producten bij onze online apotheek te kopen.

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering
Eigenschap Details
Productnaam Manforce
Actief Ingrediënt Sildenafil Citraat
Gebruik Behandeling van erectiestoornissen
Dosering 50mg en 100mg
Begin van werking Binnen 30-60 minuten
Werkingsduur 4-6 uur
Houdbaarheid 2 jaar vanaf productiedatum

Wat is Manforce?

Manforce is een medicijn dat voornamelijk wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Het helpt bij het verkrijgen en behouden van een erectie door de bloedtoevoer naar de penis te verhogen tijdens seksuele stimulatie. Dit medicijn valt onder de groep medicijnen bekend als fosfodiësterase type 5 (PDE5) remmers.

Het gebruik van Manforce leidt tot verbeterde seksuele prestaties en een verhoogd zelfvertrouwen bij mannen die kampen met erectieproblemen. Het is echter belangrijk dat het wordt gebruikt onder toezicht van een gekwalificeerde gezondheidswerker, om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

De Voordelen van Manforce

 • Verbetert de erectiele functie
 • Verhoogt het zelfvertrouwen en de seksuele tevredenheid
 • Snelle werking binnen 30 tot 60 minuten
 • Lange werkingsduur van 4 tot 6 uur

Actieve Ingrediënten

Manforce bevat Sildenafil Citraat als het hoofdbestanddeel. Sildenafil Citraat is effectief in het behandelen van erectiestoornissen en heeft een bewezen track record van succes. Het werkt door de bloedvaten in de penis te ontspannen, waardoor er meer bloed tijdens seksuele opwinding naar de penis kan stromen.

Hoofdbestanddeel: Sildenafil Citraat

Sildenafil Citraat is de sleutel tot de effectiviteit van Manforce. Het helpt mannen een erectie te bereiken en te behouden, noodzakelijk voor seksuele activiteit.

Werkingsmechanisme

Manforce werkt door de werking van PDE5 te remmen, een enzym dat verantwoordelijk is voor het afbreken van cGMP in de penis. Het verhoogde niveau van cGMP leidt tot ontspanning van de gladde spieren en verhoogde bloedtoevoer naar de penis, wat resulteert in een erectie.

Hoe Manforce Werkt

Door het remmen van PDE5 zorgt Manforce voor een verhoogde beschikbaarheid van cGMP in de penis, wat essentieel is voor het bereiken en behouden van een erectie.

Gebruiksaanwijzing

Manforce dient ongeveer 30 tot 60 minuten voor seksuele activiteit ingenomen te worden, met of zonder voedsel. Het is belangrijk om niet meer dan één dosis per dag te nemen om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Hoe en Wanneer te Gebruiken

Neem Manforce zoals voorgeschreven door uw arts, meestal één tablet met water, ongeveer een uur voor seksuele activiteit.

Aanbevolen Dosering

De aanbevolen startdosering is 50 mg, maar dit kan worden aangepast op basis van effectiviteit en verdraagbaarheid.

Speciale Voorzorgsmaatregelen

Personen met hartproblemen, lage bloeddruk, of die bepaalde medicijnen gebruiken, dienen voorzichtig te zijn bij het gebruik van Manforce. Raadpleeg altijd een arts voor gebruik.

Mogelijke Bijwerkingen

 • Hoofdpijn
 • Flushing
 • Duizeligheid
 • Dyspepsie
 • Nasale congestie

Veelvoorkomende Bijwerkingen

Hoewel de meeste bijwerkingen mild zijn en vanzelf overgaan, is het belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken bij ernstige reacties.

Omgaan met Bijwerkingen

Drink veel water, vermijd alcohol en zware maaltijden, en neem indien nodig pijnstillers om de bijwerkingen van Manforce te minimaliseren.

Interacties met Andere Medicijnen

Manforce kan interageren met bepaalde medicijnen zoals nitraten, sommige antibiotica, en andere medicijnen gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk. Het is cruciaal om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt.

Te Vermijden Medicatie

Vermijd het gebruik van Manforce met medicijnen die nitraten bevatten of medicijnen die bedoeld zijn voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie.

Compatibele Medicijnen

Sommige medicijnen kunnen veilig worden gebruikt in combinatie met Manforce, maar altijd onder toezicht van een arts.

Opslag en Houdbaarheid

Manforce dient op een koele en droge plaats bewaard te worden, weg van direct zonlicht. De houdbaarheid is typisch 2 jaar vanaf de productiedatum.

Is Manforce Geschikt voor U?

Manforce is een effectieve oplossing voor erectiestoornissen, maar het is niet geschikt voor iedereen. Raadpleeg een arts om te bepalen of Manforce de juiste keuze is voor uw situatie.

Manforce FAQ

Wat is Manforce?

Manforce is een merk van condooms en gerelateerde producten ontworpen om seksuele ervaringen te verbeteren en te zorgen voor veilige seks. Het biedt een verscheidenheid aan texturen, smaken en maten om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen.

Hoe gebruik ik een Manforce condoom?

Open de verpakking voorzichtig om het condoom niet te beschadigen. Controleer of het condoom aan de buitenkant van de penis wordt geplaatst terwijl het nog slap of halfstijf is. Knijp het topje van het condoom dicht om lucht te verwijderen en rol het condoom volledig af over de lengte van de penis. Na gebruik, verwijder en gooi het condoom veilig weg.

Zijn Manforce condooms veilig?

Ja, Manforce condooms zijn veilig wanneer ze correct worden gebruikt. Ze worden gemaakt volgens internationale veiligheidsnormen en bieden effectieve bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) en ongewenste zwangerschappen.

Kan een Manforce condoom hergebruikt worden?

Nee, een Manforce condoom is bedoeld voor eenmalig gebruik. Hergebruik kan het risico op breken, lekken en overdracht van infecties verhogen.

Zijn er verschillende maten Manforce condooms beschikbaar?

Ja, Manforce biedt condooms in verschillende maten om een comfortabele pasvorm te garanderen voor verschillende penisafmetingen. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor maximale effectiviteit en comfort.

Kan ik Manforce condooms gebruiken met glijmiddelen?

Ja, Manforce condooms kunnen veilig worden gebruikt met glijmiddelen. Zorg ervoor dat je een glijmiddel op water- of siliconenbasis gebruikt, aangezien oliegebaseerde glijmiddelen het latex kunnen beschadigen en de effectiviteit van het condoom kunnen verminderen.

Waar kan ik Manforce producten kopen?

Manforce producten zijn beschikbaar in apotheken, supermarkten, en online winkels. Zorg ervoor dat je ze koopt van gerenommeerde verkopers om de kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Hoe lang is een Manforce condoom houdbaar?

 • Populaire producten
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 per pil
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 per pil
100mg
€ 5.19 per pil
 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel