Xenical
Beoordeling 4.5 van 5 (3 Gebruiker reviews)

Xenical Orlistat 120mg Capsules | Bestel Nu Online

Xenical is een effectief gewichtsverlies medicijn dat helpt bij het verminderen van de opname van vet uit uw voeding. Door actief te werken in uw maag en darmen, ondersteunt Xenical uw afslankdoelen door het beperken van de hoeveelheid vet die uw lichaam absorbeert. Ideaal voor mensen die een gezondere levensstijl nastreven met dieet en beweging.

Xenical Generiek 120mg

Pakket Prijs Per Pill Sparen Bonus
120mg x 10 pillen
46.56
€ 4.66 € 0 - Kopen
120mg x 20 pillen
€ 93.16 / 56.16
€ 2.81 € 37 - Kopen
120mg x 30 pillen
€ 139.71 / 70.11
€ 2.34 € 69.6 - Kopen
120mg x 40 pillen
€ 186.31 / 86.31
€ 2.16 € 100 - Kopen
120mg x 50 pillen
€ 232.86 / 99.36
€ 1.99 € 133.5 - Kopen
120mg x 60 pillen
€ 279.56 / 113.36
€ 1.89 € 166.2 - Kopen
120mg x 90 pillen
€ 419.32 / 153.82
€ 1.71 € 265.5 - Kopen
120mg x 120 pillen
€ 558.86 / 188.06
€ 1.57 € 370.8 - Kopen
120mg x 150 pillen
€ 698.57 / 226.07
€ 1.51 € 472.5 + 10 pillen Kopen
120mg x 180 pillen
€ 839.24 / 265.04
€ 1.47 € 574.2 + 10 pillen Kopen
120mg x 270 pillen
€ 1257.65 / 385.55
€ 1.43 € 872.1 + 10 pillen Kopen
120mg x 360 pillen
€ 1679.21 / 516.41
€ 1.43 € 1162.8 + 20 pillen Kopen

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering
Productkenmerken van Xenical
Eigenschap Details
Actieve Bestanddeel Orlistat
Dosering 120 mg
Vorm Capsule
Verpakking 30, 60, 90 capsules
Indicatie Gewichtsverlies
Voorschrift Ja

Wat is Xenical?

Xenical, ook bekend onder de generieke naam orlistat, is een medicijn bedoeld voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. Het is specifiek ontworpen voor mensen met overgewicht, inclusief die met gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen. Xenical werkt door de opname van vetten uit de voeding te verminderen, wat leidt tot een calorietekort en daarmee tot gewichtsverlies.

Het gebruik van Xenical is een onderdeel van een holistische benadering van gewichtsverlies, waarbij ook voedingsadvies, lichaamsbeweging, en soms gedragstherapieën betrokken zijn. Door deze geïntegreerde aanpak kunnen gebruikers niet alleen gewicht verliezen maar ook hun nieuw bereikte gewicht op de lange termijn behouden.

Voordelen van Xenical

 • Effectieve ondersteuning bij gewichtsverlies
 • Verlaagt de kans op gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen
 • Bevordert een gezonde levensstijl

Xenical biedt een effectieve oplossing voor gewichtsverlies, vooral in combinatie met een caloriebeperkt dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Het draagt bij aan een significante vermindering van het lichaamsgewicht, vermindert het risico op diabetes type 2, en helpt bij het verbeteren van de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Bovendien kan het gebruik van Xenical de motivatie voor een gezonde levensstijl versterken, wat essentieel is voor langetermijnsucces.

Actieve Bestanddeel: Orlistat

Orlistat is het actieve bestanddeel in Xenical en is verantwoordelijk voor het therapeutische effect van gewichtsverlies. Het werkt door de werking van lipasen, de enzymen die vetten in de darm afbreken, te blokkeren. Hierdoor wordt ongeveer 30% van het vet uit de voeding niet opgenomen en verlaat het lichaam via de ontlasting.

Deze specifieke actie van orlistat maakt Xenical een unieke keuze onder gewichtsverliesmedicatie, omdat het direct ingrijpt op de vetopname en niet van invloed is op de eetlust of het centrale zenuwstelsel. Dit onderscheidt Xenical van andere medicijnen die gericht zijn op het onderdrukken van de eetlust of het verhogen van het metabolisme.

Hoe Werkt Orlistat?

Orlistat werkt door zich te binden aan de maag- en pancreaslipasen, waardoor deze enzymen het geconsumeerde vet niet kunnen afbreken. Zonder afbraak kunnen deze vetten niet door de darmwand worden opgenomen en worden ze uitgescheiden uit het lichaam. Deze werking vermindert de calorie-inname en ondersteunt gewichtsverlies.

Gebruiksaanwijzing

Xenical is het meest effectief wanneer het wordt gebruikt volgens de voorgeschreven instructies. Het dient genomen te worden met water tijdens of tot een uur na elke hoofdmaaltijd die vet bevat. Het is belangrijk om een evenwichtig, caloriebeperkt dieet te volgen om optimale resultaten te bereiken.

Consistentie in het gebruik van Xenical, samen met aanpassingen in dieet en levensstijl, is cruciaal voor succes. Gebruikers moeten zich ook bewust zijn van de voedingsaanbevelingen en richtlijnen voor lichaamsbeweging die deel uitmaken van het totale gewichtsverliesprogramma.

Hoe Xenical te Gebruiken

Neem Xenical in met water direct bij elke hoofdmaaltijd die vet bevat. Als een maaltijd wordt overgeslagen of geen vet bevat, kan de dosis Xenical worden overgeslagen. Dit helpt het lichaam om te wennen aan een lagere vetinname en minimaliseert de kans op bijwerkingen.

Aanbevolen Dosering

De aanbevolen dosering van Xenical is 120 mg, drie keer per dag in te nemen bij elke hoofdmaaltijd die vet bevat. Het overschrijden van de aanbevolen dosis verhoogt de effectiviteit van Xenical niet en kan leiden tot een toename van bijwerkingen.

Speciale Voorzorgsmaatregelen

Voordat u met Xenical begint, is het belangrijk om uw arts te informeren over uw volledige medische geschiedenis, inclusief andere medicijnen die u neemt. Xenical kan de opname van bepaalde vitamines beïnvloeden, dus een multivitamine supplement wordt aanbevolen. Vermijd het gebruik van Xenical als u zwanger bent, borstvoeding geeft, of als u een malabsorptiesyndroom of galwegproblemen heeft.

Mogelijke Bijwerkingen

 • Veranderingen in ontlastingspatronen
 • Maagklachten
 • Verhoogde frequentie van stoelgang

Hoewel Xenical effectief is in het ondersteunen van gewichtsverlies, kan het bij sommige gebruikers bijwerkingen veroorzaken. Deze zijn meestal mild en tijdelijk, maar het is belangrijk om bewust te zijn van mogelijke veranderingen in uw lichaam en om medisch advies te zoeken als bijwerkingen aanhouden of ernstig worden.

Gemeenschappelijke Bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen van Xenical zijn gerelateerd aan het spijsverteringsstelsel, zoals een vette of olieachtige ontlasting, winderigheid met lozing, en een dringende behoefte om naar het toilet te gaan. Deze bijwerkingen ontstaan doordat het lichaam zich aanpast aan de verminderde vetopname en verbeteren vaak naarmate het lichaam went aan het medicijn.

Omgaan met Bijwerkingen

Om de kans op bijwerkingen te minimaliseren, is het aanbevolen om een dieet met verminderde vetinname te volgen tijdens het gebruik van Xenical. Het bijhouden van een voedingsdagboek kan ook helpen bij het monitoren van de vetinname en het aanpassen van het dieet indien nodig. Bij ernstige bijwerkingen is het belangrijk om onmiddellijk medisch advies in te winnen.

Interacties met Andere Medicijnen en Voeding

Het is belangrijk om bewust te zijn van mogelijke interacties tussen Xenical en andere medicijnen of supplementen die u gebruikt. Xenical kan de werking van sommige medicijnen beïnvloeden, zoals bloedverdunners en medicijnen voor diabetes. Overleg met uw arts of apotheker is essentieel om mogelijke interacties te beoordelen en te beheren.

Daarnaast kan Xenical de opname van in vet oplosbare vitaminen (A, D, E, K) beïnvloeden. Een evenwichtig dieet, mogelijk aangevuld met een multivitamine, kan helpen om eventuele tekorten te voorkomen. Het is belangrijk om de multivitamine op een ander tijdstip dan Xenical in te nemen om de optimale opname te garanderen.

Te Vermijden Combinaties

Vermijd het gebruik van Xenical in combinatie met cyclosporine en levothyroxine, aangezien dit kan leiden tot verminderde effectiviteit van deze medicijnen. Het is ook raadzaam om voorzichtig te zijn met het gebruik van Xenical als u antistollingsmiddelen gebruikt, vanwege het risico op veranderingen in de bloedstolling.

Voedingsadviezen

Een vetarm dieet is essentieel bij het gebruik van Xenical om de effectiviteit te maximaliseren en bijwerkingen te minimaliseren. Focus op een dieet rijk aan fruit, groenten, magere eiwitten, en volle granen. Het beperken van de inname van hoog-vet en hoog-suiker voedsel helpt niet alleen bij gewichtsverlies maar ondersteunt ook een gezondere levensstijl.

Leefstijladviezen bij Gebruik van Xenical

Het succes van gewichtsverlies met Xenical hangt sterk af van de bereidheid om leefstijlveranderingen aan te brengen. Een actieve levensstijl, met regelmatige lichaamsbeweging, is essentieel. Het stellen van realistische gewichtsverliesdoelen en het volgen van een gebalanceerd dieet versterken de effecten van Xenical en dragen bij aan duurzaam gewichtsbeheer.

Naast fysieke activiteit is het belangrijk om emotionele en psychologische steun te zoeken. Gewichtsverlies is een complex proces dat niet alleen fysieke, maar ook emotionele uitdagingen met zich meebrengt. Ondersteuning van vrienden, familie, of een professionele coach kan van onschatbare waarde zijn op uw reis naar een gezonder gewicht.

Opslag en Houdbaarheid

Xenical dient bewaard te worden op kamertemperatuur, uit de buurt van direct zonlicht en vocht. Het is belangrijk om medicijnen buiten het bereik van kinderen te houden. Controleer de houdbaarheidsdatum op de verpakking regelmatig en gebruik Xenical niet na deze datum.

Onjuiste opslag kan de effectiviteit van het medicijn beïnvloeden. Het is daarom cruciaal om Xenical volgens de aanbevelingen te bewaren en te hanteren om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Is Xenical Geschikt voor U?

Xenical is een effectieve oplossing voor gewichtsverlies voor veel mensen, maar het is niet geschikt voor iedereen. Een grondige medische evaluatie door een arts is essentieel om te bepalen of Xenical de juiste keuze is voor uw situatie. Factoren zoals bestaande gezondheidsproblemen, medicijngebruik, en gewichtsverliesdoelen spelen een rol bij deze beslissing.

Als u besluit om met Xenical te beginnen, is het belangrijk om toegewijd te zijn aan de bijbehorende leefstijlveranderingen. Gewichtsverlies vereist een langdurige inzet voor dieet, lichaamsbeweging, en gedragsveranderingen. Met de juiste aanpak kan Xenical een waardevolle hulp zijn op uw reis naar een gezonder gewicht.

Xenical FAQ

Wat is Xenical?

Xenical, ook bekend als orlistat, is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om mensen te helpen gewicht te verliezen. Het werkt door het verminderen van de hoeveelheid vet die door het lichaam uit het voedsel dat je eet wordt opgenomen.

Hoe gebruik ik Xenical?

Neem Xenical in zoals voorgeschreven door uw arts, meestal drie keer per dag bij elke hoofdmaaltijd die vet bevat. Het medicijn kan tijdens de maaltijd of tot één uur erna worden ingenomen. Als u een maaltijd overslaat of een maaltijd eet die geen vet bevat, kunt u uw dosis Xenical overslaan.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Xenical?

Mogelijke bijwerkingen van Xenical kunnen onder meer maagklachten, olieachtige of vettige ontlasting, winderigheid met lozing, ongecontroleerde darmbewegingen en de behoefte om snel naar het toilet te gaan bevatten. Raadpleeg uw arts als deze bijwerkingen aanhouden of ernstig worden.

Kan ik Xenical gebruiken tijdens de zwangerschap?

Xenical wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap. Overleg met uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden terwijl u dit medicijn gebruikt.

Mag ik alcohol drinken tijdens het gebruik van Xenical?

Er is geen directe interactie tussen alcohol en Xenical bekend, maar alcohol kan het moeilijker maken om gewicht te verliezen. Het is raadzaam om met uw arts te overleggen over uw alcoholconsumptie.

Hoe lang moet ik Xenical gebruiken?

De duur van het gebruik van Xenical varieert per persoon en hangt af van hoe goed u reageert op de behandeling en uw vermogen om uw gewichtsverliesdoelen te bereiken. Uw arts zal u adviseren over hoe lang u Xenical moet gebruiken.

Kan ik Xenical gebruiken in combinatie met andere medicijnen?

Xenical kan de werking van sommige medicijnen beïnvloeden, en sommige medicijnen kunnen de effectiviteit van Xenical beïnvloeden. Informeer uw arts over alle medicijnen, supplementen en kruidenproducten die u gebruikt voordat u met Xenical begint.

Wat moet ik doen als ik een dosis Xenical vergeet?

Als u een dosis vergeet, neem deze dan in zodra u eraan denkt, maar sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele doses om een gemiste dosis in te halen.

Waar kan ik Xenical kopen?

 • Populaire producten
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 per pil
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 per pil
100mg
€ 5.19 per pil
 • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel