Revatio - Sildenafil 20mg
Beoordeling 4.7 van 5 (6 Gebruiker reviews)

Kopen Revatio – Sildenafil 20mg Online zonder recept

Revatio, een krachtig geneesmiddel voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie (PAH), verbetert uw vermogen om te oefenen en vermindert de druk in uw longen. Door de bloedvaten te ontspannen, faciliteert Revatio een verbeterde bloedstroom, wat leidt tot een aanzienlijke verhoging van uw levenskwaliteit. Een essentiële stap vooruit in de zorg voor hart- en longgezondheid.

Het spijt ons, het artikel is momenteel niet beschikbaar. Overweegt u alstublieft soortgelijke producten bij onze online apotheek te kopen.

Voorbeeld enveloppe
Uw bestelling wordt veilig verpakt en binnen 1 dag na ontvangst van betaling verzonden. Hier is hoe de verpakking eruit ziet (echte foto's van het verzonden artikel). Het pakje heeft de afmetingen en het uiterlijk van een normale brief (24x11x0,7 cm), en de inhoud is niet zichtbaar.

Leveringsmethoden
Express levering
Leveringstermijn
4-11 werkdagen
Prijs
€ 14.99
Tracking nummer zal beschikbaar zijn binnen 24 uur na ontvangst van betaling
Internationale levering
Bescherming en veiligheid
Onopvallende verpakking
Garantie van vertrouwelijkheid en anonimiteit
Levering van uw bestelling binnen 21 dagen
100% gegarandeerde levering
Revatio Productkenmerken
Eigenschap Details
Actieve Bestanddeel Sildenafil
Gebruik Pulmonale arteriële hypertensie (PAH)
Vorm Tabletten, Orale Suspensie
Dosering 20 mg, drie keer per dag
Houdbaarheid 2 jaar vanaf de productiedatum
Opslag Bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van direct licht en vocht

Wat is Revatio?

Revatio is een medicijn dat voornamelijk wordt voorgeschreven voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie (PAH), een aandoening waarbij de bloeddruk in de longen te hoog is. Het actieve bestanddeel, sildenafil, helpt bij het ontspannen en verwijden van de bloedvaten, wat de bloeddruk verlaagt en de lichamelijke conditie verbetert. Dit medicijn draagt bij aan een verbetering van het uithoudingsvermogen en de levenskwaliteit van patiënten met PAH.

Revatio is verkrijgbaar in tabletvorm en als orale suspensie, waardoor het toegankelijk is voor patiënten met verschillende voorkeuren en behoeften. Het gebruik van Revatio vereist zorgvuldige medische begeleiding om de effectiviteit te maximaliseren en het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Voordelen van Revatio

Revatio biedt meerdere voordelen voor patiënten met pulmonale arteriële hypertensie. Het meest opvallende voordeel is de verbetering van het vermogen om lichamelijke activiteit uit te voeren, wat direct bijdraagt aan een hogere levenskwaliteit. Door de bloeddruk in de longen te verlagen, helpt Revatio ook bij het verminderen van symptomen zoals kortademigheid, vermoeidheid en duizeligheid, waardoor patiënten actiever kunnen zijn in hun dagelijks leven.

Daarnaast heeft Revatio een bewezen track record van effectiviteit en veiligheid wanneer het wordt gebruikt volgens de voorgeschreven richtlijnen. De beschikbaarheid in verschillende toedieningsvormen zorgt ervoor dat het medicijn aangepast kan worden aan de individuele behoeften en voorkeuren van de patiënt, wat de therapietrouw kan verbeteren.

Actieve Bestanddeel: Sildenafil

Sildenafil, het actieve bestanddeel in Revatio, is een fosfodiësterase-type 5 (PDE5) inhibitor. Deze stof speelt een cruciale rol in het mechanisme van het medicijn door de bloedvaten in de longen te ontspannen en te verwijden. Dit resulteert in een verlaagde bloeddruk en een verbeterde bloedstroom, wat essentieel is voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie. Sildenafil is ook bekend om zijn gebruik in de behandeling van erectiestoornissen, maar in het geval van Revatio ligt de focus op PAH.

Werking van Sildenafil

De werking van sildenafil begint bij de remming van het enzym PDE5, wat leidt tot een toename van cyclisch guanosinemonofosfaat (cGMP) in de gladde spiercellen. Dit proces zorgt voor ontspanning van de gladde spieren en dilatatie van de bloedvaten in de longen. Door deze werking kan het bloed gemakkelijker door de longen stromen, wat de symptomen van PAH vermindert en de fysieke prestatie van de patiënt verbetert.

Gebruiksaanwijzing

Het correct gebruik van Revatio is essentieel voor het bereiken van de beste resultaten en het minimaliseren van de kans op bijwerkingen. Patiënten dienen Revatio strikt te gebruiken volgens het voorschrift van hun arts. Het is belangrijk om het medicijn dagelijks rond dezelfde tijdstippen in te nemen om een stabiele hoeveelheid van het medicijn in het lichaam te behouden. Overschrijd niet de aanbevolen dosering zonder overleg met een arts.

Revatio kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar het is aan te raden om het in te nemen met een glas water. Bij gebruik van de orale suspensie, dient deze goed geschud te worden voor elke dosis om ervoor te zorgen dat het medicijn gelijkmatig is verdeeld.

Hoe Revatio te Gebruiken

Begin met het innemen van Revatio zoals voorgeschreven door uw arts, meestal drie keer per dag met ongeveer 4-6 uur tussen elke dosis. Vermijd het consumeren van grapefruit en grapefruitsap, aangezien deze de werking van sildenafil kunnen beïnvloeden. Zorg ervoor dat u het medicijn consistent gebruikt voor de beste resultaten.

Aanbevolen Dosering

De standaard aanbevolen dosering van Revatio voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie is 20 mg, drie keer per dag. Deze dosering kan aangepast worden op basis van de respons van de patiënt en de aanwezigheid van eventuele bijwerkingen. Het is belangrijk om deze dosering niet te overschrijden tenzij op aanwijzing van een arts.

Speciale Voorzorgsmaatregelen

Bij het gebruik van Revatio is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde voorzorgsmaatregelen. Patiënten met een voorgeschiedenis van hartproblemen, lage bloeddruk, of die medicijnen gebruiken die nitraten bevatten, dienen extra voorzichtig te zijn. Het is ook cruciaal om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te voorkomen.

Mogelijke Bijwerkingen

Zoals bij elk medicijn, kan het gebruik van Revatio leiden tot bijwerkingen. Veel voorkomende bijwerkingen omvatten hoofdpijn, blozen, maagklachten, neusverstopping, duizeligheid en visuele veranderingen. Hoewel deze bijwerkingen meestal mild zijn, is het belangrijk om onmiddellijk medische hulp te zoeken als u ernstige reacties ervaart, zoals ernstige allergische reacties of pijn op de borst.

Het is belangrijk om op te merken dat niet alle patiënten bijwerkingen zullen ervaren en dat de voordelen van Revatio bij de behandeling van PAH vaak opwegen tegen de risico’s van bijwerkingen. Patiënten dienen hun ervaringen met hun arts te delen om de behandeling zo nodig aan te passen.

Gemeenschappelijke Bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen van Revatio omvatten hoofdpijn, blozen, dyspepsie, neusverstopping, en tijdelijke visuele veranderingen. Deze bijwerkingen zijn over het algemeen licht tot matig van aard en gaan vaak vanzelf over naarmate het lichaam zich aanpast aan het medicijn.

Omgaan met Bijwerkingen

Om de impact van bijwerkingen te minimaliseren, kunnen patiënten bepaalde maatregelen nemen, zoals het innemen van het medicijn met voedsel om maagklachten te verminderen en voldoende water te drinken. Bespreek met uw arts of aanpassingen in de dosering of het gebruik van aanvullende medicijnen om bijwerkingen te beheersen, passend zijn.

Interacties met Andere Medicijnen

Revatio kan interacties aangaan met andere medicijnen, wat de effectiviteit kan beïnvloeden of het risico op bijwerkingen kan verhogen. Het is cruciaal om uw arts te informeren over alle medicijnen, inclusief voorgeschreven medicijnen, vrij verkrijgbare medicijnen en kruidenproducten, die u gebruikt. Vooral het gebruik van nitraten in combinatie met Revatio moet vermeden worden vanwege het risico op ernstige bloeddrukdalingen.

Daarnaast kunnen bepaalde medicijnen de hoeveelheid sildenafil in het bloed verhogen, wat leidt tot verhoogde bijwerkingen. Het is belangrijk om met een arts te overleggen voordat u wijzigingen aanbrengt in uw medicatieregime.

Te Vermijden Medicatie

Medicijnen die nitraten bevatten, medicijnen voor de behandeling van hoge bloeddruk, en bepaalde antibiotica en antischimmelmiddelen dienen vermeden te worden tijdens het gebruik van Revatio. Het is essentieel om een lijst van al uw medicijnen te overleggen met uw arts om veilige combinaties te verzekeren.

Compatibele Medicijnen

Er zijn medicijnen die veilig gebruikt kunnen worden in combinatie met Revatio, waaronder bepaalde bloeddrukverlagende medicijnen en medicijnen voor het hart. Uw arts kan u adviseren over veilige combinaties op basis van uw specifieke gezondheidstoestand en medicatiegeschiedenis.

Opslag en Houdbaarheid

Revatio dient opgeslagen te worden bij kamertemperatuur, uit de buurt van direct licht en vocht. Het is belangrijk om het medicijn buiten het bereik van kinderen te houden. De houdbaarheid van Revatio is doorgaans 2 jaar vanaf de productiedatum, maar het is aan te raden om de vervaldatum op de verpakking te controleren voordat u het medicijn inneemt.

Het correct opslaan van Revatio zorgt ervoor dat het medicijn effectief blijft gedurende de gehele gebruiksperiode. Vermijd het bewaren van het medicijn in badkamers of andere vochtige omgevingen om de kwaliteit te behouden.

Is Revatio Geschikt voor U?

De beslissing om Revatio te gebruiken voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie moet genomen worden in overleg met een gekwalificeerde gezondheidszorgprofessional. Uw arts zal uw gezondheidstoestand, medische geschiedenis en eventuele andere gebruikte medicijnen evalueren om te bepalen of Revatio een geschikte behandelingsoptie voor u is.

Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn met uw arts over uw gezondheid en levensstijl, zodat zij een geïnformeerde beslissing kunnen maken. Samen kunt u werken aan het vinden van de beste behandelstrategie voor uw PAH, met als doel uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Revatio FAQ

Wat is Revatio?

Revatio is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie (PAH) en om de inspanningscapaciteit bij mannen en vrouwen te verbeteren. Het bevat de werkzame stof sildenafil, die ook wordt gebruikt in sommige medicijnen voor erectiestoornissen, maar Revatio is specifiek goedgekeurd voor de behandeling van PAH.

Hoe werkt Revatio?

Revatio werkt door te helpen ontspannen en verwijden van de bloedvaten in uw longen. Dit vermindert de bloeddruk in de longen en verbetert uw vermogen om te oefenen.

Hoe moet ik Revatio innemen?

Revatio wordt meestal drie keer per dag ingenomen, met of zonder voedsel. Het is belangrijk om het op regelmatige tijdstippen te nemen om een constante hoeveelheid medicijn in uw lichaam te behouden. Volg altijd de instructies van uw arts op.

Zijn er bijwerkingen van Revatio?

Ja, zoals alle medicijnen kan Revatio bijwerkingen hebben. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen, maagklachten, neusverstopping, duizeligheid, misselijkheid, en een verstoorde visie. Ernstigere bijwerkingen kunnen onder meer een plotselinge vermindering of verlies van het gezichtsvermogen of gehoor, een erectie die pijnlijk is of langer dan 4 uur duurt, en symptomen van een hartaanval of beroerte omvatten. Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart.

Kan ik Revatio gebruiken met andere medicijnen?

Revatio kan wisselwerkingen hebben met bepaalde medicijnen, vooral met nitraten die worden gebruikt voor de behandeling van pijn op de borst of hartproblemen, en met sommige medicijnen voor de behandeling van hoge bloeddruk of prostaatproblemen. Vertel uw arts over alle medicijnen, vitamines en kruidensupplementen die u gebruikt voordat u met Revatio begint.

Is Revatio geschikt voor iedereen?

Nee, Revatio is niet geschikt voor iedereen. Het mag niet worden gebruikt door personen die allergisch zijn voor sildenafil of een van de andere bestanddelen van het medicijn, of door personen die medicijnen gebruiken die nitraten bevatten. Het is ook niet aanbevolen voor personen met bepaalde medische aandoeningen. Uw arts zal beoordelen of Revatio geschikt voor u is.

Wat moet ik doen als ik een dosis vergeet?

Als u een dosis Revatio mist, neem deze dan in zodra u eraan denkt. Als het echter bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele doses om een gemiste dosis in te halen.

Hoe moet ik Revatio bewaren?

  • Populaire producten
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 per pil
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 per pil
100mg
€ 5.19 per pil
  • Auteur van het artikel

Stijn Verhagen
0
    0
    Uw Mandje
    Uw mandje is leegTerug naar Winkel